Kurs: Promotering av plateutgivelse og turné

Dette kurset går i dybden på hvordan man kan legge opp sin egen promotering og pressestrategi – og en rekke verktøy og bransjehemmeligheter vil bli delt med kursdeltakerne. Hvordan bør du gå fram for å leie inn ekstern promohjelp? Hva innebærer det å signere med et promoselskap, og hvilke krav bør man som artist stille til kontrakt og arbeidsprosess? Du vil få en rekke konkrete tips, verktøy og huskelister i løpet av dette kurset.

Kursholder: Therese Asker er eier av Bands Best Friend – BandAid og Miss Fixit Agency, et av Norges største promoselskap. Therese har i flere år jobbet med markedsføring og promotering av norske artister og med internasjonale navn som Little Steven, Mötorhead og Slayer. Hun har jobbet med presse i flere festivaler, både innenlands og utenlands.

Dette er del 2 av en kursrekke på tre deler som skal gi en innføring i musikkbransjen. Hvert kurs er selvstendig, og du kan kan melde deg på ett, to eller alle tre kursene. Del 1 omhandler Plateutgivelse og distribusjon og del 3 omhandler booking av klubb- og festivaljobber. Kursene passer både for musikere på vei opp og for unge lovende managere, bookere og deg som driver et lite plateselskap.

Del 1: PLATEUTGIVELSE OG DISTRIBUSJON, PÅ POPSENTERET 24. MARS
Del 3: BOOKING AV KLUBB- OG FESTIVALJOBBER, PÅ POPSENTERET 28. APRIL
Les mer på www.musikknettverk.no

Legg til ekstern kalender…