Kurs: Booking av klubb- og festivaljobber

Denne kurskvelden fokuserer vi på hvordan festival- og livemarkedet i Norge fungerer, med utgangspunkt i livet som up and coming-artist. Du får svar på hva slags honorarer man kan forvente seg, hvordan man legger opp en turné selv og hva en bookingagent egentlig gjør. Hvordan går du frem for å få en avtale med et bookingselskap, og hva bør du tenke på med hensyn til kontrakten?

Kursholder: Vegard Strømsodd er en av eierne av Amber booking og har 20 års erfaring fra bookingbransjen. Han jobber daglig med artister som Oslo Ess, Shining, 1349, Kitchie Kitchie Ki Me O, Bare Egil Band og mange fler.

Dette er del 3 av en kursrekke på tre deler som skal gi en innføring i musikkbransjen. Hvert kurs er selvstendig, og du kan kan melde deg på ett, to eller alle tre kursene. Del 1 omhandler Plateutgivelse og distribusjon, mens del 2 omhandler Promotering av plateutgivelse og turné. Kursene passer både for musikere på vei opp og for unge lovende managere, bookere og deg som driver et lite plateselskap.

DEL 1: PLATEUTGIVELSE OG DISTRIBUSJON, PÅ POPSENTERET 24. MARS
DEL 2: PROMOTERING AV PLATEUTGIVELSE OG TURNÉ, PÅ POPSENTERET 7. APRIL
Les mer på www.musikknettverk.no

Legg til ekstern kalender…