Festforestillingen Hør Hær! Med Stabsmusikken og Espen Beranek Holm

[Bilde]

Tar kornet på Forsvaret!
Festforestillingen Hør Hær! er Stabsmusikkens flaggskip blant våre Ridehuskonserter, og retter et humoristisk skråblikk på Forsvaret og hverdagen i et militærorkester. Tidligere forestillinger har vi blitt gjestet av humorister og musikere som Ingrid Bjørnov og Stian Carstensen, og det skal heller ikke i år mangle på humor når Espen Beranek Holm inntar scenen. Det blir også sprudlende musikk, og her får man oppleve et utadvendt orkester i riktig feststemning!

[Bilde]

Espen Beranek Holm
Å bli folkefavoritt med en sang kalt “Dra te’ hælvete” er ikke mange forunt. Men musiker, TV-ansikt og radiostemme. Espen Beranek Holm klarte nettopp dette. Suksessingelen fra 1981 fikk god drahjelp fra NRK, som på grunn av den uvørne teksten bannlyste låten, og dermed gjorde at Beranek Holm ble et navn på alles lepper. Ironisk nok ble han en tid senere fast ansatt i NRK, først som programleder i radioprogrammet “Happy Hour”, deretter som fast vert i satireprogrammet “Hallo i uken”, ofte omtalt som Dagsrevyens onde fetter. I dag kjenner de fleste han som medlem av det blå partiet på NRK TVs populære humorprogram “Løvebakken”.

Espen har en solid scene-erfaring, og har gjort store roller som blant andre Danny i “Grease” på Chat Noir, Sir Bedevere i “Spamalot” på Folketeatret og nå senest som orkesterlederen i “Shockhead Peter” på Det Norske Teatret. Han har også vært aktiv som soloartist, og gitt ut flere album hvorav “X-ray” vant den gjeve Spellemansprisen i 1983!

Dirigent: Andreas Hanson

Legg til ekstern kalender…