Fyll Opp Før Festen & Lars Wagle LIVE!!! - Gratis mat, musikk og morro!

Every Saturday, from 16:00 until 20:00 you are all welcome to enjoy free food and great music and hang out with us at our humble long-long-long bar…

Food is there as long as it lasts, and the concert starts at 17:00!
this time:
LARS WAGLE, introducing his new album, “On the track”!
listen here:http://open.spotify.com/album/0vpCsg3veEvCbkUO1qVI5H

Lars Wagle ga ut albumet”Keep on walking” høsten 2010 som inneholder 11 selvskrevene låter.
Innspillingen ble gjort i Irland sammen med gitar legenden Henry MCCULLOUGH og hans band.
MCCULLOUGH er bl.a. kjent fra Joe Cocker, Woodstockfestivalen og Paul McCartney Wings. www.henrymccullough.com/

Albumet ble gitt ut på Nordic Records (http://www.nordicrecords.no/forside/utgivelser/keep-on-walking/) og her er et utdrag av hva de skrev i forbindelse med utgivelsen:

”Wagle’s musikalske uttrykk blir sammenlignet med og betegnet som en krysning av Mark Knopfler og Joe Cocker. I landskapet mellom rock og blues, trygt akkompagnert av Wagle’s stødige hånd på gitar, serveres elleve sterke sanger og en stilart som må sies å være en mangelvare i artist-Norge. ”Keep On Walking” er i hovedsak influert av amerikanske låtskrivertradisjoner og inneholder et friskt, modent lydbilde. Wagle’s karakteristiske stemme underbygger albumets jordnære og melodiøse grunntoner. Konseptet kan føles tilbakelent, men sangenes iboende nerve og bandets tilstedeværelse avslører en sterk debutant i moderne innpakning.
Fra det eminente tittelsporet til riffbaserte ”The Stone Is Rolling On” og ”Old Heartbreaking Blues” vandrer han mellom stemninger og stilarter; fra lavmælt melankoli til blues farget av folkemusikktoner pakket inn i en distinkt og modig debut.”

Wagle stiller med band og spiller en kombinasjon av egne låter og cover låter.

RELATED LINKS:
www.facebook.com/groups/kee…
smelteverket.com

Legg til ekstern kalender…