AEOAEA & FONJANSKI med venner & familie

[Bilde]

To gode venner møtes denne kvelden for å improvisere fram noe nytt. De har spilt sammen i alle tenkelige sammenhenger, men aldri som duo. Det gjør de for første gang denne kvelden. Ingen vet helt hva som kommer til å skje. Med en blanding av digitale, analoge og akustiske lyder, vil de forsøke så godt de kan å gå inn i noe, inn i et bilde, inn i en skog, inn til det innerste av noe de ikke helt vet hva er. Døren vil være improvisasjon, og nøkkelen er vennskap og familie.

JERVAAS
Jervaas utforsker alt fra afrikansk folkemusikk, jazz og hip hop til vestlig klassisk musikk, indisk klassisk musikk, indisk folkemusikk, radio, lydbøker og standup.
En konsert med Jervaas er en ærlig og lekende reise. Sjanger er ingen grense, for all musikk er audio – lydbølger i lufta rundt oss. Med en mixer, fire forskjellige lydkilder, i tillegg til synth og effekter, spiller duoen sine eklektiske livesett.
Bandets opprinnelse kan spores tilbake til en sen kveld med musikalske eksperimenter i Tanzania. En Steve Lehman-låt avspilt samtidig som en Miles Davis-låt ga både Jerve og Baksaas bakoversveis. To band fra New York, med 40 år som skilte dem, låt som ett stort band som fremførte en sammenhengende komposisjon – som hånd i hanske både rytmisk, harmonisk og dynamisk.

Kjetil Jerve er en pianist fra Ålesund. Han er blant annet svært aktiv med frijazzbandet Lana Trio, som regelmessig turnerer i Europa og Sør-øst Asia.
Debutalbumet deres ble utgitt i fjor på plateselskapet Va Fongool. Neste album, et livealbum fra deres siste turné i Japan, utgis i løpet av våren.

Bendik Baksaas er en DJ og komponist fra Horten. Som soloartist jobber han hovedsakelig med disco, hop hop og moombahton. Han gir ut sin musikk på undergrunnselskapet Diskorama Records. Hans nye utgivelse Give Me The Night EP lanseres 21. Mars 2014.

www.vafongool.no
www.bendikbaksaas.com
www.souncloud.com/bendikbaksaas
www.kjetiljerve.com

Legg til ekstern kalender…