Splitgig:Barren Womb + Jesus Fucking Christ

[Bilde]

Barren Womb er minimalisme utført av maksimalister.

Det er røff og skranglete hardcore spilt av kun to stykker, en på skinn og den andre på strenger. Duoen har siden slutten av 2011 holdt helvete med sitt fandenivoldske oppkok av punk, svartmetal, rock ‘n’ roll og country.

www.facebook.com/barrenwomb

barrenwomb.bandcamp.com

Etter en håndfull godt mottate EPer og singler samt en drøss konserter rundt om i Europa, ble første full-lengder sluppet 11. mars på amerikanske Spartan Records. Den har fått navnet “The sun’s not yellow, it’s chicken” og inneholder 13 dønn ærlige dommedagsviser druknet i galle.


JESUS FUCKING CHRIST er soloprosjektet og hjertebarnet til Remi Semshaug Langseth.
Med sin skamløse miks av alt som er godt, kombineres elementer av punk, electro, hiphop, hardcore og pop til et eget utrykk han selv kaller «Sinnakåt elektropunk med utestemme».

Etter hans konsert på MONO i februar ble det truet med boikott av en gruppe hissige polske misjonærer, som bl.a krevde at alle plakater ble fjernet fra lokalet.
Natt til Kristi himmelfartsdag vender han tilbake.

Debut-EP’en «Homophobia Is Like Totally Gay» ble sluppet 11.april, og har høstet svært gode kritikker. Anmelderene skriver bl.a:

“Semshaug Langseth har en av de mest markante, gjenkjennelige og gåsehudfremkallende stemmene her til lands. Noe han har bevist i flere settinger (…) og det er en fryd å høre vokalen hans i en brutal elektronisk setting. Hør bare på “Pope On A Rope (Religion III)” og “Imma Gonna Kick U In Da Face”. Hits, baby!”
-Furore i Harare
furoreiharare.com/article.p…

“…Langseth lykkes med å skape sitt helt eget musikalske uttrykk, og det er hans gode låtskriverferdigheter som redder JFC fra å bli en uorganisert samleboks med mange musikalske enkeltideer. Det er en vanskelig oppgave å balansere hardcore, elektronika, hiphop, punk, og pop, uten at det blir for rotete, men dette er langt innafor.”
-Musikknyheter.no: 8/10
www.musikknyheter.no/record…

Spotify: open.spotify.com/album/45Kf…
WiMP: wimp.no/album/28080857
Soundcloud: soundcloud.com/jesusfucking…

Legg til ekstern kalender…