KTHXBYE + Talula Does The Hula From Hawaii

[Bilde]
Dobbelkonsert på bidrobon:
KTHXBYE
Stian Larsen (gitar) og Brage Tørmænen (trommer)
+
Talula Does The Hula From Hawaii
Sam Andreae – saksofon
Emilie Storaas – sang
Elsa Bergman – bass
Fredrik Rasten – gitar
Matilda Rolfsson – trommer
__________
KTHXBYE (ok thanks bye) er Stian Larsen (gitar) og Brage Tørmænen (trommer) begge musikere med bakgrunn fra improscenen i Oslo og Stavanger. Musikken deres føyer seg inn i rekken av friimpro som tar utgangspunkt i instrumentenes muligheter og skaper musikk, form og innhold utfra det spontane samspill totalt uten bruk av elektroniske hjelpemidler som loopmaskiner eller datamskiner. Bandet har gjennomførte en vellykket miniturné i Norge høsten 2013 og kommer nå direkte fra Enlandsturné.
soundcloud.com/stianlarsen/…
____________
Talula Does The Hula From Hawaii er en kvintett som spiller gamle pop/rock perler i frijazzdrakt. Saksofonist Sam Andreae startet bandet høsten 2011 med ideen om å spille mer eller mindre kjente låter som medlemmene i bandet hadde forhold til. Med egne arr., akustiske instrumenter og stor improvisatorisk frihet har restultatet blitt en sprelsk pakke av løse rockegrooves, frijazz og impro – fra akustisk kakafoni til det sarte og nedpå. Alt dette skjer med utgangspunkt i og med stor respekt for låter av bl.a. Bowie og Beach Boys. Debutplate slippes på Efpi records denne våren.
www.soundcloud.com/talulado…
______________
Dørene åpner kl 19.40 og konserten starter presis 20!
Kaffe og knask på bordet.
Bill kr. 50 betales kontant – gjerne småpenger.

Konsert nr. 210 i serien bidrobon.no arrangert av Drivhuset musikkverksted – bidrobon – Biermannsgården (http://drivhuset.org/) med støtte fra Norsk Kulturåd, Bydel Sagene og Musikkutstyrsordningen.

Velkommen!

Legg til ekstern kalender…