Proviant Audio live @ Jaeger Oslo

[Bilde]

Proviant Audio er en av Norges mest etterspurte live acts. Mathias Stubø er mannen bak prosjektet, og når han endelig kommer til Jaeger er det sammen med et seksmannsstort orkester! Det blir live disko, neofunk og beatjazz i diskon og forhåpentligvis mye fra det relativt nyutgitte fjerdealbumet “Drift Days & Disco Nights”, som har fått gode anmeldelser over hele linja.

Britiske DJ Magazine mener at albumet er bedre en Daft Punks “Random Access Memories” album, VG ga den en 5er og sa så klingende; “det låter, vel, fett, og oser av syttitallsdisco og fransk house – mest av alt Daft Punk anno «Discovery»(2001).” I Gaffa fikk han en sekser og enormt med godord: “Alle de 13 låtene fremstår som et resultat av et enormt kreativt talent, er godt produserte og flyter over i hverandre, samtidig som de byr på overraskelser. Det er ingenting som skurrer og Stubø viser igjen at han lever opp til tittelen unikum innen norsk musikk.” Vi gleder oss!!!

G-Ha & Olanskii bak decksa i bakgården. Hver fredag står de der, selv om en har nok å gjøre med å drive Oslo’s mest etablerte undergrundsklubb (altså: holde orden på resten av oss) og den andre har så mange spillejobber at man skulle tro han siktet på norgesrekord. Er du en av de som skulle tenke “Nei fuck it, nå begynner gutta å bli gamle, har de i det hele tatt tid til å holde seg oppdatert?” kan du få tygge litt på en mix av hver, litt sånn for å si “hah!” men mest av alt for å ønske samtlige en knakende god helg. Ricky Late & Ollis og Celius som vanlig opp med support.

Legg til ekstern kalender…