Avind duo + Viktor Wilhelmsen

[Bilde]

Avind tek deg med inn i ei verd der by, land, natur og relasjonar mellom menneske er akkompagnert av både støyete gitarar og fengjande riff.
Debutsingelen “Blodbakken” vart sleppt på How is Annie records i mai 2013, og bandet jobbar for tida med ein EP som skal kome ut i september 2014.
I duoformatet blir låtane til Tonje Tafjord strippa heilt ned, og arrangementa hentar soundet og inspirasjonen frå amerikanske country og folk­tradisjonar der teksten er i fokus.

Tonje Tafjord (kassegitar og vokal)
Gudmund Bolstad Skjær (kassegitar og koring)

[Bilde]

Viktor Wilhelmsen
Etter mange år i flere forskjellige band som The Great Big Taters og Machina har Viktor Wilhelmsen tatt det berømte steget til siden. Gone solo som det også heter. Musikken til Viktor kan best beskrives slik: Robert Johnson møter Bob Dylan på kaffe hos Ry Cooder. Tekstene er sterkt inspirert av Dylan og låtene kan minne om gammel blues fra Mississippi. Viktor har spilt gitar siden han var fem år, og har tidligere spilt med alt fra trompetlegenden Tomasz Stanko til skabandet Hopalong Knut. Med bandet The Great Big Taters ga han ut to album og en EP og vant Notodden Bluesfestivals guitaraward 2009. Viktor kommer med sitt debutalbum i 2014.
http://www.viktorwilhelmsen.com/

Legg til ekstern kalender…