Oslo-premiere: All is Lost (2013) – Innledning v/Snorre Bryne

[Bilde]

OBS! Nytt tidspunkt: Kl 17:00

Den gamle mannen Robert Redford og havet. En erfaren seiler (Redford) våkner opp i seilbåten sin til lyden av vann som fosser inn gjennom et hull i skroget etter en kollisjon med en container på avveie. Uten kommunikasjonsutstyr og helt alene langt fra land blir det en livsfarlig kamp for overlevelse. Redfords karakter er ikke av typen som snakker med en volleyball og det ytres derfor knapt et ord i løpet av filmen, men Redfors blikk og kroppsspråk kombinert med årvåken kameraføring inviterer oss med til å føle mannens kamp på kroppen.

Filmen vant Golden Globe for beste lydspor og ble Oscar-nominert i samme kategori. Dette er en film som krever og fortjener å bli sett på stort lerret og Cinema Neuf er stolte av å kunne presentere Norges-premieren ettersom den ikke kommer på norsk kino. Filmen innledes av Snorre Bryne, redaktør i tv- og filmbloggen Filter, som så og anmeldte filmen på Cannes-festivalen i 2013.

In English: After a collision with a shipping container at sea, a resourceful sailor (Robert Redford) finds himself, despite all efforts to the contrary, staring his mortality in the face.

Fakta
Regissør: J.C. Chandor
Nasjonalitet: USA
Språk: Engelsk
Undertekster: engelsk
Format: blu-ray/DVD
Spilletid: 106 min

Legg til ekstern kalender…
#Film