Tromsø-Rockometene JADUDAH + RED HEADED SLUTS + MARBLE POOLS treffer Oslo

[Bilde]

JADUDAH blander skitten rock med stemningsfulle pop-elementer i et mørkt og mystisk landskap. Støyete riff toppes med en kraftig kvinnevokal, og man trekke referanser mot Blonde Redhead, The Kills, og Briskeby. Bandet har etablert seg som et solid liveband med mye energi, ble i 2012 kåret “Ukas Urørt” og er for tiden listet på NRK P3 med singelen “When I Sleep”. Det knyttes store forventninger til det kommende debutalbumet.

Hør på Spotify: http://open.spotify.com/artist/7aESTD1hQ1s7vFuM4U85I0

www.facebook.com/jadudah

[Bilde]

RED HEADED SLUTS fra Tromsø står for utadvendt garasjerock med indie- og punkreferanser. Bandet har siden oppstart i 2012 lagt en rekke konserter bak seg, og har blant annet delt scene med band som Cazadores, Oslo Ess, Death By Unga Bunga og Honningbarna.
Våren 2014 gir de ut sin andre utgivelse og første album, og drar med det ut på norgesturnè.

Hør på Spotfy: http://open.spotify.com/track/6VepGLM5W967HGfAh2dLLq

www.facebook.com/redheadedsluts

[Bilde]

MARBLE POOLS er et rykende ferskt neo-pop-band som lar seg inspirere av band som Of montreal, Arcade Fire og Bombay Bicycle Club. Resultatet er fargerik indietronika-pop med orginale, fengende rytmer og heftig koring.
Det siste året har bandet jobbet med eget låtmateriale, og de har blant annet vært i studio med produsent Matias Tellez.(Young Dreams, Sondre Lerche mm.)
Den første offisielle singelen “Windowpanes” slippes i vår, og en EP er også rett rundt hjørnet.

www.facebook.com/marblepools

Legg til ekstern kalender…