Cunninlynguists

Det er en sann glede å kunne fortelle at Deacon The Villain, Natti og Kno – sammen kjent som CunninLynguists –endelig returnerer til Oslo denne våren!

Den amerikanske sørstatstrioen CunninLynguists ruver i toppen av stjernehimmelen i hip hop-sjangerens undergrunnsmiljø. Det unike med disse gutta er at de har opparbeidet seg en internasjonal fanskare uten drahjelp fra store plateselskaper. Dette er musikken hvis utleverende og hjerteskjærende tekster, samt sjelfulle gjennomførelse gjør at den finner sitt publikum for egen maskin.

Når det trekkes paralleller mellom CunninLynguists og sørstats-ikoner som Outkast og Goodie Mob er det ikke bare en geografisk bivirkning, men et testament om at de bygger videre på arven etter sine forgjengere, som i sin tid var pionerer for den skitne og hardhudede lyden av dirty south.

Etter et år hvor CunninLynguists kommuniserte med fansen via sosiale media, og lot dem velge gjesteartister, sangkonsepter, osv slipper gruppa 1 April endelig albumet ”Strange Journey Volume Three”. Dette er det første albumet noensinne som er crowd-sourced .
Med på albumet er artister valgt av fansen, som Murs, Del The Funky Homosapien, Aesop Rock, Grieves, Celph Titled, Tonedeff med flere.

Med i turnèfølget er også en av deres favoritt-produsenter, Thomax fra Bodø. Det blir garantert en uforglemmelig aften for hiphop fans når disse gutta tar turen til Oslo 10 Mai.

Legg til ekstern kalender…