Utstillingsåpning: Ingolf Endresen - fotografi + Djs Too Many Girls

Utstillingen varer fra torsdag 24. april – søndag 4. mai
Åpning torsdag 24. april kl 19.00

[Bilde]

Ingolf Endresen er født i 1971 og oppvokst i en skråning i Flemma på Nordmøre. Har fotografert siden midten av 80 tallet og studerte fotografi ved Nordre Ål vgs. på Lillehammer. Ingolf har gått på workshop hos morten Krogvold og har også en mastergrad i tradisjonskunst. Ingolf jobber både med analogt og digitalt fotografi samt video.

“Jeg har alltid vært fascinert av landskaper og begynte å fotografere dem som fjortenåring. Spesielt de mystiske halvtildekte tåkelandskapene der naturen selv velger hva som skal skjules og hva som skal fremheves. Grenselandet mellom vår virkelighet og verdener bortenfor. Som tilhenger av Fantasysjangeren liker jeg å gjengi naturen på sitt mest mystiske og på den måten formidle den rå kraften og estetikken som finnes i den verden vi faktisk lever i.”

[Bilde]

TOO MANY GIRLS inviterer til åpne decks siste torsdag hver måned på Sound of Mu! Torsdag 24. april spiller de på utstillingsåpningen til Ingolf Endresen! Møt opp, heng ut og spell!
Målet er å bli bedre, teste ut låter/ting du lurer på, lære av hverandre og ha det hyggelig. Vi har flere profesjonelle DJs med masse erfaring med i gjengen, så du kan risikere å lære noe av de beste, rett og slett. Det vil være ei liste du kan skrive deg opp på, så det lønner seg å sikre seg en plass tidlig! Og-du slipper å stå bak der alene hvis du ikke vil.

Utstyret som stilles til rådighet er:

- 2 x Technics SL-1210MK2 (Platespiller)
- Reelop RCD-2650 Dual CD-player
- Vestax PCM Dj mixer

Velkommen!

Legg til ekstern kalender…