SIMEON KIRKEGAARD + AT YOUR LEISURE

SIMEON KIRKEGAARD
Simeon Kirkegaard har funnet sitt eget uttrykk der 60- og 90-tallet møtes. «Last Train Back To Mye Place» er en lett poplåt med et rufsete uttrykk,der Kirkegaard viser seg som en låtskriver med høyt internasjonalt potensiale.´ – NRK P3 Urørt

Simeon Kirkegaard (30) slapp albumet `Shoulders Down´i starten av 2013. Han ble kort tid etter kåret til Ukas Urørt på NRK P3 med låten `Last Train Back To My Place´ og har siden den gang spilt mangfoldige konserter i inn og utland. Inspirert av musikk fra hovedsaklig det glade 60-tallet og det uforutsigbare 90-tallet har musikk klare referanser til band som The Beatles, Rolling Stones, The Verve og Blur blant andre. Så sent som i Februar varmet han opp for CC Cowboys i Ibsenhuset i Skien og i Oktober reiser han og bandet `The Existentialists´ på turné i Ireland og UK for å varme opp nytt materiale.

URØRT

AT YOUR LEISURE
At Your Leisure ga ut debut-EP-en på vinyl og digitale musikktjenester i August, og singelen«Walk» har vært listet fra August 2013, til inntil nylig på NRK P3.

SOUNDCLOUD

Med store synther, irriterende enkle gitarriff og catchy melodier (til nedpå kassegitar, perkusjon og hes trompet) viser de at de er et band som fortjener å bli lagt merke til i jungelen av ny norsk
musikk. Og ikke fordi at de nødvendigvis har funnet en fresh gimmick som overgår noen andres, men rett og slett på grunn av det viktigste når man lager musikk: musikken.

Bandet har i den senere tid spilt Get Dancy på Parkteateret og vært gjester på P3 (Christine).

I løpet av 2014 skal den første fulllengderen til bandet spilles inn, og denne vil helt klart sette sine spor!

URØRT
HJEMMESIDE
FACEBOOK

Legg til ekstern kalender…