En natt for de techno frelste! Monument inviterer til en anderledes kveld i svettegropa på The Villa.

Monument er ett norskt techno miljø som jobber for å bevare og spre technokultur. Med over 30 episoder med artister fra hele kloden har vi bestemt oss for å klatre ned fra den digitale skyen og krype ned i kjellern på The Villa. Denne kvelden skal vi samle technofrelste venner til en skikkelig hardbarka og hypnotisk fest i svettegropa.

“Et monument er en struktur som ble eksplisitt opprettet til minne om en hendelse, eller som har blitt viktig for en sosial gruppe som en del av deres minne om kulturarven”

Den strukturen er vår kunst; musikk. Hendelsen er samlingene som oppstår når ivrige klubbere rigger høyttalersystemer og belysning i gamle lagerbygninger og skaper uforglemmelige fester. Nostalgisk sagt men en ting er sikkert, vi skal skape noe uforglemmelig denne kvelden også.

Dj’s for kvelden:
+plattform (Stian Balducci)
+plattform har lusket rundt i skyggen i flere år. Første release kom på tampen av 2012 på velrenommerte Gynoid Audio og to Ep’er og et knippe remikser har fulgt siden. Dette blir første gang materialet blir presentert av mannen selv….

Ronny Rabalder (Sunkissed)
Ronny er ingen ukjent figur på klubbscenen i Oslo, og har vært en del av Sunkissed-gjengen i dumpa på Blå i snart 10 år nå. Han begynte å snurre skiver på 90-tallet. Da var stilen mørk og tung detroit techno, dubbet “traktor-techno”.
Denne stilen sitter dypt i rota og vi kommer til å høre noe lignende i kveld også bare et par, ti, BPM lavere!

Jerome Winters
Et av skaperne bak MONUMENT – konseptet. En ydmyk skjel og platesamler med lidenskap for musikk. Jerome har en eklektisk smak og spiller ulike stiler innenfor technosjangeren.

www.facebook.com/MonuMnt
soundcloud.com/monument-pod…
soundcloud.com/plattform-music
www.thevilla.no ID: 23 CC: 100 Liste: [email protected]

Legg til ekstern kalender…