Niklas Adam og Harald Fetveit stiller ut noen greier og spiller i utstillinga si! (Oslo Open/Dans for voksne)

[Bilde]

Niklas Adam og Harald Fetveit stiller ut dingser, og spiller lyder i utstillinga si under Oslo Open. Det gjør de fordi begge jobber både med lyder og ting – eller tid og skrot, om du vil.

Begge viser arbeider underveis. Adams elektromekaniske lydskulptur heter Hjemfalden til tiden og tilfældige udvalgte kombinationer. Fetveit har en haug han vil vise fram.

Utstillinga er åpen kl 12-18 lørdag og søndag, mens konserten starter kl 14 begge dager.

Niklas Adam arbeider i grenselandet mellom elektromekanik, skulptur, objekter, grafikk, lydkunst, performance, improvisasjon og musikk. Av legendariske hendelser i fortida kan fjorårets turné med Mattin og Danielle Dahl trekkes frem. Han er en sentral figur i Oslos nye improvscene både som musiker og som primus motor for spille/visnings/alt mulig-stedet Ila Fysikalske.

Harald Fetveit er utdannet billedkunstner, med erfaring innen musikk, moderne dans og performance. Mye av arbeidet hans dreier seg om å knytte disse erfaringsfeltene sammen, og skjer for tiden i stor grad med utgangspunkt i det musikalske; ofte gjennom organisasjonen Dans for voksne, som han grunnla i 2003, og som har gjennomført rundt 300 arrangementer siden da, men også under eget navn.

Dans for voksne har ikke for vane å drive med utstillinger. Men Dans for voksne har for vane å gjøre ting Dans for voksne ikke har gjort før. Så det.

Legg til ekstern kalender…