"Utforsking av Norges flagg"

[Bilde]

I anledningen 200-årsjubileet til de første forslagene for et eget flagg for Norge som et selvstendig og demokratisk land presenterer antipodes café* “Utforsking av Norges flagg”

Et prosjekt basert på en installasjon i byen (“urban intervensjon”), en utstilling, flere barneworkshops, åpen dialog i media og en nettside.

Utstillingen presenterer historien til Norges flagg, kommentarer og forslag som har kommet fram gjennom barneworkshopene, samt multimedial utforsking av flagget som symbol. Du kan allerede nå lage ditt eget forslag som vil vises på utstillingen og nettsiden her.

Intervensjonen i Torggata består av en vaierkonstruksjon med 74 forskjellige flagg, formet som variasjoner av det gjeldende norske flagget. Åpningsseremonien blir søndag 17. mai kl 12:00 under kuppelen til Eldorado Bokhandel. Det blir levende hornmusikk, bobler og sang. Ta på deg fintøyet og bli med på flaggforslagenes jubileum.


*antipodes café
Kunstnerdrevet senter, drevet av den uruguayanske kunstneren og designeren Felipe Ridao (1978) og den norske urbanisten Tuva Langfeldt (1985).

Legg til ekstern kalender…