Konsert: Solo x2; Adrian & Natali

[Bilde]

Etter Italia og Norge rundt, vender vi snuten hjem til byen vi elsker og bor i for å toppe vår to ukers solo split turne på Sound of mu.
Vi spiller opp til to solo sett og kanskje en og annen historie fra turen. Kanskje det til og med blir litt bildeframvisning. Ikke vet vi, men det vet vi nok når vi kommer så langt. Vi gleder oss ihvertfall. Kom og bli gjerne med!

Adrian L. Waade – Fiolin
Med en fot i den klassiske musikk tradisjonen og den andre plantet godt i improvisasjonens landskap, spiller Adrian fritt improvisert musikk. Med et vidt spekter inspirrasjon, kan utrykket variere fra klassisk barokk til teksturer og åpne lydlandskap. Fiolinen er ikke et bevandret instrument innenfor denne bruken, men dette ser Adrian på som en mulighet til å skape noe friskt og sjangeruavhengig, hvor noe nytt kan oppstå.
https://soundcloud.com/adrianwaade/excerpt1-sakshaug-kirke

Natali Abrahamsen Garner – Vokal
Ved bruk av improvisasjon, utforsker og eksperimenterer Natali med lyder knyttet til stemmen. Ved å jobber med lyder som i utgangspunktet kan virke kun tekniske, og med tid og varighet til hjelp, introduserer hun publikum til denne enkle musikkens rikdom og assosiasjonsmuligheter.
https://soundcloud.com/nataliabrahamsengarner/sets/solo

Legg til ekstern kalender…