Guy Gerber (Supplement Facts) - IL & Charlotte Thorstvedt

[Bilde]

Ryktet går…

Og ja, det stemmer. Vi gleder oss sinnsykt til å oppleve techno-trollmannen Gerber’n for første gang i Norge!
Det blir en ære for The Villa å ønske kongen av moody tech-house, nybakt labelsjef for det rykende ferske plateselskapet “Rumours”, og drivkraften bak den mystiske klubbkveld suksessen “Wisdom of the Glove” velkommen til Oslo for aller første gang. Det var da på tide.

Guy Gerber har gjort seg bemerket som en “force to be reckoned with” på høyt nivå den siste tiden. Dette bygger altså på hans tidligere solide grunnlag med plateutgivelser på Cocoon og Fabric. Men det er først nå vi har sett Gerber blomstre opp i full kraft og virkelig begynne å påvirke tingenes tilstand. Etter sommerens suksess med “Wisdom of the Glove” skulle man trodd at den Israelske eksentrikeren kunne lent seg tilbake og surfet den bølgen en god stund. Men nei, nylig annonserte han enda ny klubbkveld og et nytt plateselskap – nemlig Rumours. Dette kommer altså i tillegg til hans allerede eksisterende, annerkjente plateselskap Supplement Facts.
Første release på Rumours var det mye omtalte samarbeidet mellom Gerber og Innervisions sjef Dixon, den episke låta “No Distance”. Hvorfor starte opp enda flere nye prosjekter når man allerede har så vanvittig mye på gang? Guy er ikke en som ligger på latsiden. Han kan snarere betegnes som en visjonær arbeidsnarkoman som tenker langt utenfor boksen. Her er det han har å si om det flunkende nye plateselskapet:

“And the Rumours, it takes a minute to start a rumour and a lifetime to stop it. That’s the definition of the label and the party. So basically it’s going to be not so many announcements, just rumours about whose going to be playing. There won’t be any flyers, there won’t be any line-ups announced. Just going to be rumours.”

Det sier bare ikke stopp i huet til denne mannen. Heldigvis er dette positivt for oss andre, da det fører til grensesprengende utviklinger i klubbverden. Som dere kanskje har forstått så er Gerber en som velger å ikke følge de typiske oppskriftene for hvordan man skal gå frem som labelsjef, DJ, og produsent. Tvert I mot, han er den som alltid pusher grensene for hva som er lov og ikke lov, bade musikalsk og innenfor musikkbransjen. Jo, han har til og med snekret sammen en hel plate sammen med hip hop mogul, P. Diddy. Hva sker med verden? Han er opprikitg interessert i musikk i all slags sjangere, ikke bli overrasket om han dropper Depeche Mode, New Order, Joy Division, Actress, eller Little Dragon i peak time spilletid.

Til tross for hans vide interessefelt har han kultivert seg en utrolig gjenkjennelig signatursound, i et smådystert, emosjonelt elektronisk landskap som ligger et sted mellom shoegaze og techno, som vil ta deg på en musikalsk reise utenom det vanlige. Detta blir episk, folks.

Charlie Tay Tay, aka Charlotte Thorstvedt DJ varmer opp i mainroom.

Legg til ekstern kalender…