The Fabulous Fleamarket Band + Gadarene Wine

Bluegrass-pønkerne fra Oslos undergrunn er tilbake med nytt album 10. mai og inviterer til storslått slippefest på Grünerløkka Lufthavn.

Bandet er kjent for sine svette liveopptredener og har blitt beskrivet som om Tom Waits, Lillebjørn Nilsen og The Clash møttes ute på byen en kveld og bestemte seg for å lage nytt lydspor til filmen «O Brother Where Art Thou».

Her går det i banjo, mandolin, kassegitar og kontrabass, fele og blåseinstrumenter. Finstemte vokalharmonier veksler med røffe «midnattskor» og underfundige tekster fyller ut allsangvennlige refrenger. Tekstene fremføres på norsk og engelsk og blander desperasjon og håp i god loppemarkedstil.

Kjærlighetsviser for tømmerhoggere, bluegrass for pønk-rockere, salmer for sjømenn og drikkeviser for desperate nattetimer; fortapt kjærlighet, forfølgelse, mord, naturkatastrofer og tre-beinte kjøtere er bare noen av temaene som berøres i Flea Market sangboka, et musikalsk landskap der skygger fra mørke norske skoger blandes med skygger fra mørke amerikanske landeveier. Når samfunnet går i oppløsning og menneskeheten igjen samler seg i små stammer rundt leirbålet, blir det låtene til Flea Market som stiger opp mot nattehimmelen…

For anledningen har loppene fått med seg folk-kvarteten Gadarene Wine som oppvarming.

Legg til ekstern kalender…