Oda og Kristoffer har laget ravioli selv

[Bilde]

Vi har funnet ut at hjemmelaget ravioli er skikkelig godt. Særlig når du får den servert helt fersk med litt pesto eller tapenade til, kanskje med et par grissini eller en bruschetta ved siden av og et glass ferskpresset lemonade å drikke. Vi lager maten vår fra bunnen av, og i tiden fremover kommer vi til å selge fersk ravioli og tilbehør litt her og der. Hvis folk liker det, så fortsetter vi med det. Og hvem vet – kanskje blir det Oslos beste nattmat utover sommeren?

Vi innvier matboden vår på selveste nasjonaldagen, 17. mai, ved bredden av Akerselva ved siden av Kunsthøgskolen i Oslo – like overfor Kubaparken. Kom innom, da vel! Vi setter ut sofaer og bord så det går an å ta seg en pust i bakken og spise litt god mat.

[Bilde]

Vi selger fersk ravioli – “vanlig” med sopp, ricotta og spinat (se bildet), og rødbetravioli med grønn valnøttpesto – i tillegg til hjemmebakte grissini servert med oliventapenade, ferskpresset lemonade og kaffe. Pastaen serveres nykokt med parmesan til.

Kom kom alle sammen!

Mer info finner du på facebooksiden vår: www.facebook.com/okravioli
… og på Instagram: www.instagram.com/okravioli

Legg til ekstern kalender…