YAKAMASHI CLUB PRESENTERER Svarte Greiner, Alexander Rishaug & Ilan Katin (visuals) og Are Mokkelbost

SVARTE GREINER
Svarte Greiner har lurket rundt i mørke bakgater siden rundt 2005 og har så langt gitt ut 4 full lengdere og en gjeng med små utgivelser på diverse platselskap som Type, Miasmah, Digitalis, Fysisk Format mm. Erik K Skodvin som er hans egentlige navn, er også halvdelen av den norske duoen Deaf Center + at han driver plateselskapet Miasmah.

Live er Svarte Greiner en ny opplevelse hver gang, hvor mørke klanger og surrealistiske gitar/cello improvisasjoner blandes med repeterende minimalisme. Som et slags live soundtrack til tåkefulle bakgater og forlatte skogsrom.

ALEXANDER RISHAUG / ILAN KATIN (VISUALS)
Alexander Rishaug er lydkunstner og musiker med bakgrunn fra Kunstakademiet i Trondheim. Hans utforskertrang spenner fra det minimale og enkle til det fortetta og eksplosive. Med minimalistiske og repetitive figurer utforsker han toner og teksturer basert på hverdagslyd, orgel, synth og feilsignal.

Denne kvelden har han med seg videokunsteren Ilan Katin. Katin er bosatt i Berlin og har jobbet med live video siden 2003. Sammen har de utviklet et nytt livesett med sekvensbasert lys, skygge og refleksjoner.

ARE MOKKELBOST
Are Mokkelbost er musiker og billedkunstner med base i Oslo. Han er kjent fra musikalske prosjekter som ARM, Single Unit og KILLL. Denne kvelden legger Are igjen datamaskinen hjemme og eksperimenterer med halvferdige komposisjoner laget på trommemaskiner og synth.

Legg til ekstern kalender…