Thanke, Rønning, Gravdal & Jakobsen / 4 FRIE / 31. mai til 13. juni 2014

[Bilde]

Vi er fire kunstnere som vil feire at vi lever i et land hvor vi kan uttrykke oss fritt. Måten vi uttrykker oss på, gjenspeiler våre individuelle drømmer og virkelighet. Her følger noen ord om hver enkelt av oss.

Friede Støren Thanke:
Fantasien er min viktigste medhjelper og jeg maler abstraherte elementer fra naturen og surrealistiske verdener. Bildene kan godt ha et humoristisk element, men det er ikke et «must». Ellers er det fargene og det transparente som fasinerer meg.

Eva Rønning:
Jeg er opptatt av naturen og menneskene rundt meg. Noen ord som beskriver bildene mine; Relasjoner, stemninger, energi, bevegelse.

Sonja Jakobsen:
Jeg er glad i natur, mennesker, dyr og musikk og opptatt av lys, farger og følelser. Dette tar jeg med meg inn i min maleverden.

Tove Gravdal:
Arbeidene er fra kunstprosjektet «Some Possible Ways» Motivene viser fragmenter av gjenstander, portretter og landskap, som er tilfeldig valgt, men som har sin opprinnelse i betydningsfulle og mytiske figurer og fortellinger. De figurative og konkrete elementene er abstrahert og oppløst slik at motivene gir rom for ulike tolkninger. Utprøving og refleksjon gjennom tekst og skissearbeid er en viktig del av prosessen.

Velkommen til vernissage lørdag 31. mai kl. 15.00
Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00.
www.sverdrupsgate9.no

Legg til ekstern kalender…