ACABAR med POLITISK HJÆRNESVIKT A/S + THRST, MaksiTaksi

ACABAR på MaksiTaksi med
[Bilde]

POLITISK HJÆRNESVIKT A/S:
Politisk Hjærnesvikt A/S er et tributeband til 80-tallspunk fra Bodø og Salten.
Bandet spiller coverlåter av gamle bængers som Hjertesvikt A/S, Politisk Avfall, Hæmma Vækst, Rognan Håndballag, Mitti Skritti m.fl. i moderne innpakning.
Noen av medlemmene i Politisk Hjærnesvikt A/S har spilt i flere av disse bandene, så for noen av låtene sin del covrer vi faktisk oss sjøl!!
Bak det psyke bandnavnet befinner det seg medlemmer med lang fartstid fra nordnorsk rock og punk, derav nevnte Hjertesvikt A/S og Politisk Avfall, samt Peder Pung & De Kåte, Terror For Jesus, Per Ivars Orkester (nå Replaceable Heads), Pain On my Testicles, Kinky Vibes, Gangrene, Babylon Hooligans, TöT, Dødøge, Bodø Radio og mange flere.
En konsert med Politisk Hjærnesvikt A/S er som å få en nordnorsk knyttneve midt i fleisen! Bandet gir alt på scenen, med spilleglede, intensitet og ikke minst udødelig kjærlighet og respekt til opphavet!

Bandet består av:

Trygvekontoret – vokal
Lord OverBård – trommer, kor
Finn Jøran «Niff» Olsen – bass, kor
Syhre Myhre – gitar, kor
Pål A. Lind – gitar

Mer info
www.facebook.com/politiskhj…
phas.nu

THRST:
THRST består av tre rabiate hammerfestinger bosatt i tigerstaden. Bandnavnet uten vokaler ble til da de ble klar over at det allerede var et band som het Tørst. Det var et heldig sammentreff at det nye navnet er den samme lyden som kommer når man åpner en ølboks. Dette er nordnorsk hardrock som vil ikke vil pakke inn noe som helst. Budskapet de leverer er at hvis du føler deg snodig så er du ikke alene.

Med andre ord: God, nordnorsk hardrock man blir tørst av!

Mer info
www.facebook.com/thrst?fref=ts Vis mer

Legg til ekstern kalender…