Global Oslo Music: Kick off på Sound of Mu

Global Oslo Music er stolt av å presentere andre utgave av Global Nights 11.-14.juni. Eventet samler fremragende artister som i løpet av disse dagene vil skape en arena for kulturell og kunstnerisk utveksling gjennom konserter, dj sessions, foredrag og workshops der publikum på en inkluderende måte inviteres til å delta.
Kouame Sereba (N), Bonfire Madigan Shive (US/Mex), Karl Seglem (N) og Busi Ncube (N/Zim) er blant flere artister under Global Nights.
Se www.globaloslomusic.com for utfyllende informasjonn og følg oss på Faecbook. Sett av dagene og gjør deg klar for store kunstneriske øyeblikk!

Kick off på Sound of Mu 11. juni: Meet the Artiste lecture med Kouame Sereba og DJ session ved DJ Nefertiti // kl. 18’00 // fri entre
Global Nights åpner med et nærmøte med multiinstrumentalisten Kouame Sereba i serien Meet the Artist. Kouame kom til Norge fra Elfenbenskysten på 80-tallet
og har, ved siden av en omfattende internasjonal karriere, bygget seg opp som en av landets fremste formidlere av jazz, folk, samtidsmusikk samt tradisjonell og moderne afrikansk musikk.
På Sound of Mu går vi tett inn på Kouames kunstneriske arbeid og karriere. Dj Nefertitis inviterer oss deretter til å danse til hennes unike mix av afrikansk og amerikansk soul.

Legg til ekstern kalender…