Razorbats + Gringo Bandido

Vi byr på en solid dose sonisk sukkertøy framført av fire lekre herremenn med fortid i band som Surferosa, Summon the Crows, Rampant Dogs og Sonic Bandits: RAZORBATS! Bandets energiske blanding av klassisk 70-talls rock, punk og alternativ rock sender tankene til storheter som Hellacopters, UFO, Cheap Trick, Buzzcocks og New Bomb Turks. Bandet ga våren 2013 ut sjutommeren «Ruben’s Lost Control» under navnet The Heat til glimrende anmeldelser, før de skiftet navn til Razorbats høsten 2013. Blant annet mente Metal Norge at «bandet har gitt meg håpet tilbake på at rock og Norge kanskje ikke trenger bare være graut. Kjører dere dette løpet så blir alt fint med rock i Norge igjen».
Denne torsdagen feirer vi utgivelse av deres nye EP «BRING IT ON» og inviterer i den anledning til gratiskonsert. Skiva er utgitt av det amerikanske selskapet Self Destructo Records, som også er hjemmet til det legendariske punkebandet The Meatmen og fantastiske The Hip Priests.

Helt fra Haldens mørkeste puber og bakgater stiller Gringo Bandido som meget spesielle gjester denne aftenen. Bandet er frontet av Camaros-sjefen Christian Sandaker, så ta med klut for her blir det ekstremt skitten rock! Salige Egon Holstad hadde dette å si om Gringo: "Hadde dette bandet vært like bra på markedsføring og lanseringsstrategi, som de er på å lage briljant rock’n’roll, ville de sannsynligvis vært viden kjent for lenge siden.»

Legg til ekstern kalender…