Avlyst
Alyona og Bror Ivan - en figurteaterforestilling

Vi er glade for å kunne annonsere at Øyteateret sin første egenprodusere figurteaterforestiling har premiere 21.august på Langøyene i Oslofjorden!

Øyteateret er et nyoppstartet dukke- og fortellerteater bestående av en gruppe unge, engasjerte kunstnere. Vi ønsker å videreføre dukketeatertradisjonen som ble holdt i live i over førti år av friteatergruppen Arjuna. De har forsynt Oslobarn med godt teater hver sommer på Hovedøya, og har nå gitt stafettpinnen videre til oss. Hjelp, sa vi. Takk, sa vi og med støtte av Oslo Kommune har “Alyona og Bror Ivan” blitt til.

Forestillingen handler om to barn som må klare seg i naturen uten de voksne. Søsknene reiser gjennom en enkel og vakker fortelling med forvandlinger og utfordringer. På veien lærer de å samarbeide og de finner sine egne stemmer i en stor verden. Vi har gleden av å invitere dere med på en helt ny teateropplevelse og en non-profitt produksjon i regi av Øyteateret. Målgruppen er barn fra 5-12 år, men hallo. Alle er velkomne.

Prosjektet er et samarbeid mellom den norske regissøren Ellen Jerstad, den tsjekkiske scenografen Barbora Svadobova, den franske dukkeføreren Pierrick Lefevre, den norske dukkeføreren Ida Frisch, samt to fantastiske musikere; Malin Sanden og Ilker Dursun.

Takk til alle involverte, vi gleder oss til å sette prosjektet ut i live, dukkene ut på Langøyene og oss selv ut på dypt vann.

Kom, a!

All kjærleik,
Ellen og Ida.

Om dere skulle lure på noe kan dere maile oss,
[email protected]
[email protected]

For billetter: [email protected] Da kommer du til Marianne Ek Hagen som er vår billettdronning.

- vi er raske på mail. Det synes vi er flott.
her finnes det også info

Legg til ekstern kalender…