Tjenesteauksjon for Palestina!

Vi jobber med å organisere en “tjeneste-auksjon” til inntekt for norsk folkehjelp og det viktige hjelpearbeidet de gjør i Gaza. For tiden går dette arbeidet mye i å skaffe nødvendig psykolog-hjelp til de krigsrammede barna, samt skaffe mat til befolkningen. Situasjonen i Gaza krever at vi anstrenger oss, og det gjør vi gjennom å stille våre egne ressurser til disposisjon for hverandre. Mange av oss stiller som tjeneste-ytere, det vil si stiller med en tjeneste, feks barnepass, hagestell eller kakebaking. En musiker kan stille med en opptreden, en kunstner kan stille med et verk. Ingen tjeneste for liten, ingen for stor, alle monner drar! Ideen er at vi stiller med egne talenter og ressurser. DU kan også stille med en tjeneste om du ønsker, bare ta kontakt med en av oss. Tjenesten går til høystbydende, men pengene går til norsk folkehjelp. Som dere ser er det mange inviterte, og vi håper å få inn en del penger. Det kommer representanter fra ulike organisasjoner(foreløpig har fellesutvalget for Palestina og norsk folkehjelp bekreftet at de vil stille opp) for å snakke om situasjonen i Gaza, noen musikalske innslag og etter all sannsynlighet noe presse. Begivenheten finner sted 10 august kl 12, sted kommer det beskjed om senere. Kom igjen, vi gjør det for ungene i Palestina som trenger hjelpen så sårt!

Ta med barn hvis du har, og noe å tygge på, da det varer noen timer. Her blir det mange, ulike, morsomme tjenester. Har du noen vakre gjenstander du vil auksjonere bort er dette også mulig, men i hovedsak ønsker vi tjenester. Og husk! Om du ikke har anledning til å komme selv, kan du fortsatt bidra med en tjeneste! Til inspirasjon har disse tjenestene allerede blitt innmeldt:

- Kurs i aksjonsstrikk
- 3 Timer korrekturlesing
- Husvask
- 3 Gitartimer
- 2 Timer lån av bil med sjåfør
- 3 Private yogatimer
- Rundvask av hus/leilighet(utført av 2 stk)
- 1,5 time med innføring i Dynamisk Stillhet Meditasjon
- 1 Time coaching
- Skulpturen ‘Manhattan Skyline’

Vi tar gjerne i mot flere Dette er DIN sjanse til å gjøre noe for befolkningen i Gaza.
Vi kommer til å oppdatere tjeneste-listen på facebooksiden, så har alle en oversikt over hvilke tjenester som allerede er meldt inn(da unngår vi at mange stiller med det samme)

Hjertelig velkommen!

Hilsen Gunhild, Ada, Jenny og Eva

For facebookevent:https://www.facebook.com/events/1446577008943134/?ref_newsfeed_story_type=regular

Legg til ekstern kalender…