GalleriNeuf presenterer "Restless" av Marie Lid Aske

Restless:
“Unquiet or uneasy, as a person, the mind, or the heart.”

Marie Lid Aske har jobbet med “restless” som gjennomgående tema de siste tre årene, og i denne utstillingen med fotografier får vi et innblikk i hennes utforsking av temaet.

Utstillingen er et blikk rettet mot egen generasjon, en generasjon av drømmere som har vokst opp med å bli fortalt at de kan bli hva de vil og at ingenting er utelukket.

Askes fasinasjonen ved dette temaet ligger i skiftet som skjer i midten av tjueårene, der enkelte holder fast i drømmene, mens de aller fleste andre tilpasser seg en hverdag av “spis.sov.jobb.repeter”. Med fotografiene prøver hun å fange følelsen av denne indre rastløsheten som gjør at noen aldri helt slutter å drømme.

Dette prosjektet er en personlig reise og observasjon av jevnaldrende i overgangsperioden fra grenseløs ungdomtid mot voksenlivet når de nå nærmer seg slutten av tyveårene.

«Restless» er Marie Lid Aske sin første solo-utstilling og bildene er tatt over en periode på tre år.
-————————————————————————————————————————
Fotograf Marie Lid Aske (1987) har utdanning både i journalistikk, bildereportasje og grafisk design. Fra 2012-2014 studerte hun ved Bilder Nordic School of Photography og har siden den gang deltatt i et mentorprogram i foto ved Hans-Olav Forsang og Damian Heinisch.
-————————————————————————————————————————

VERNISSAGE + etterfest 3.mai 19.00
Øvrige åpningstider:
Onsdag 4.mai: 18.00-20.00
Torsdag 5.mai:18.00-20.00
Fredag 6. mai:18.00-20.00
Lørdag 7. mai: 13.00-16.00
Sønsdag 8. mai: 13.00-16.00

Legg til ekstern kalender…