Tsarsten & The Freudian Slippers feirer debutsingel med releasekonsert på Rom for Kunst og Arkitektur i Oslo torsdag 21. august!

Tsarsten & The Freudian Slippers feirer debutsingel med releasekonsert på Rom for Kunst og Arkitektur i Oslo torsdag 21. august!

Tsarsten & The Freudian Slippers har skapt et eget musikalsk univers hvor steppetundraens lyder blandes med lyden av den norske folkesjela. Den besynderlige lydverdenen er krydret med innslag av country, pop og rock. Med andre ord er dette et band av det unike slaget som ikke er redd for å utfordre sjangerdefinisjoner eller konvensjonelle spilleregler.

De feirer sin nye singel ved å bunkre opp med gjæret hoppemelk og sale på reinsdyrene for å dra ut på en miniturné i august og september.

I spissen for Tsarsten & The Freudian Slippers står multiinstrumentalist Ragnhild Sarsten, spesielt kjent fra Lady Moscow og Bøyen Beng. Med seg på laget har hun Ragnhild Bruseth, lydkunstner Siri Austeen, Line Greinheim på fiolin, folkesanger Kirsti Kristiansen og Truls Skjørholm på trommer. Sammen skaper de bandets utradisjonelle og banebrytende musikk

frisk ny opprinnelig selvgjort poetisk særegen åndfull humoristisk tidsreise åndfull arkaisk

Dette blir første mulighet til å oppleve en helaften med fenomenet Tsarstens kameljazzende steppeklan, og det vil selvfølgelig bli servert unike smakebiter fra det kommende albumet. En kveld man rett og slett ikke kan gå glipp av.

Freudian Slippers utvides med 18 blåsere i anledning singelslippet!

I Slippers Corner er samovaren varm, velkomstdrinken kald, sylteagurkene salte og grenkiene sprøe.

120,- kroner i døra

VELKOMMEN!

Legg til ekstern kalender…