Øya Klubbdagen på Mu

Dette blir siste konsertkveld i lokalet vi kjenner som Sound of Mu! Vi velger å avslutte våre nesten 10 år med en stor fest og tre superbra konserter! VELKOMMEN!

Program for kvelden:
Kl 20.00 Happy Tosh
Torstein "Happy Tosh!” lager eksperimentell og groovy elektronisk musikk som får hoder til å nikke og føtter til å danse. Musikken er en blanding av heftige rytmer, lystige melodier, tunge basslinjer og deilig støy. Torstein benytter seg av både digitale og analoge verktøy, og liker å ta med seg en stor del av den kreative prosessen i møte med publikum.

Kl.21.00 Eon Hood
En sjarmerende duo med eksotiske kostymer og nydelig tilstedeværelse på scenen. De tar publikum med i et mystisk landskap med mye bass og særegne vokaler. De jobber mot en utgivelse til våren 2014 og er blitt sett på som et av de fremste nye tilskuddene i undergrunnsscenen i Oslo. Har allerede spilt på Gut Feelings Festival og Numusic Festival, og har tiltrukket seg stor oppmerksomhet fra kjente labels fra Tyskland og Nederland.

Kl 22.00 Masselys
Det musikalske uttrykket til Masselys har blitt beskrevet som «et virvar av forskjellige musikalske stiler". Besetningen består av folk fra 120 Days, Salvatore og Metronomicon Audio. De er aktuelle med musikken til Christopher Nielsens animerte kortfilm “Rulletrappen” og har laget musikken til det som kommer til å bli verdens største flipperspill. Masselys jobber med sitt debutalbum som forventes å være ute høsten 2014.

Legg til ekstern kalender…