Vin&Vinyl: Ultimafestivalen

Samtidsmusikk før og nå. Ultimafestivalen viser vei

Ultima er den største samtidsmusikkfestivalen i Norden og finner i 2014 sted 10.-20. september over hele Oslo. Årets tema er «nasjonen».
Festivalen har arrangementer på store etablerte
scener som Den Norske Opera & Ballett, Oslo Konserthus og Universitetets aula, men også i små klubber, butikklokaler, industrilokaler, museer, skoler og utendørs. Ultimafestivalen skal fremme kunstnerisk egenart, utvikling og fornyelse, og gjøre musikk av høy kunstnerisk kvalitet tilgjengelig for flest mulig.

I 2013 vant Ultimafestivalen Osloprisen til Natt&Dag for beste lokale arrangør. “Bookingene er uredde innenfor alt fra klassisk, avant-garde, elektronisk musikk, pop, performance, dans og teater; alltid formidlet på en måte som inkluderer selv de som ikke visste at samtidsmusikk var noe som lå ens hjerte nært.”

På Vin&Vinyl vil Ultimafestivalen presentere høydepunkt fra årets festival, og vise at samtidsmusikk og festivalen kan by på noe for enhver smak.

ultima.no


Vin&Vinyl er en kveld dedikert til kjærligheten til musikk, og til historiene og folka bak. Annenhver onsdag inviterer vi gjester til å snurre plater og snakke om musikk. Alltid gratis, alltid god stemning, av og til kake.

Legg til ekstern kalender…