Kurs i dans og improvisasjon

[Bilde]

KURS i DANS og IMPROVISASJON
Torsdager kl 19.00 – 20.30

Med utgangspunkt i samtidsdans og releaseteknikk undersøker vi kroppens fysiske muligheter og jobber med utforskende oppgaver for å utvikle det personlige bevegelsesspråket. Gjennom ulike improvisasjons- og ensembleoppgaver vekker vi sanser og instinkter, og finner verktøy for å komponere og skape opplevelser i samspill med andre.

Kurset er tilrettelagt for de som har erfaring med dans/bevegelse fra før.
Ta kontakt for gratis prøvetime!

PRIS – for 11 uker, kr 1800,-

STED: NSKI – Norsk Skuespillerinstitutt i Møllergata 9, rett bak Glassmagasinet.

PÅMELDING: Send en epost med navn, adresse, telefonnr til [email protected]

MER INFO: www.improdans.com / www.facebook.com/improdans
www.facebook.com/events/746…

OM KAREN:
Karen Høybakk Mikalsen er dansekunstner, koreograf og pedagog med utdannelse fra Skolen for samtidsdans, Danshøgskolan i Stockholm, utveksling ved SEAD i Østerrike og med etterutdanning ved Movement Research i New York. Karen har fordypet seg i improvisasjon, komposisjon og spesielt i ensemblearbeid og Ensemble Thinking med Nina Martin og Lower Left Performance Collective siden 2007.

Karen underviser både profesjonelle scenekunstutøvere, studenter og amatører og oppmuntrer til åpenhet, lek og samspill på klassene sine. Arbeidet er basert på fysisk anatomi og releaseteknikk, improvisasjon, kontaktimprovisasjon og ensemblearbeid. Hun henter også inspirasjon fra ulike massasjeteknikker og flere års trening i Kleinteknikk. Karen er også halvveis i utdanningen som Rosenterapeut (ved Axelsons Body Work School).

Legg til ekstern kalender…
#Kurs