People's Climate March Oslo

Nå har vi muligheten til å utgjøre en forskjell!

9 av 10 er bekymret for klimaendringene, og vi står på vippen mellom klimaforandring og klimakatastrofe. 23. september samler FN verdens politikere i New York for å ta livsviktige beslutninger om klimatiltak, og vi står overfor kanskje tiårets viktigste sjanse til å påvirke.

Tiltakene må skjerpes drastisk, og politikerne vet det. Men, for at de skal handle er det helt avgjørende at vi viser vår støtte til klimasaken og krever handling. Derfor mobiliserer folk verden over til tidenes største klimademonstrasjon den 21. september, og vi i verdens rikeste land skal gjøre vår del!

Det finnes nok av grunner til å ønske handling mot klimaendringer: mer ekstremvær og regnfulle vintre, millioner av mennesker i verden i ferd med å bli klimaflyktninger, for ikke å nevne at det handler om å sikre en fremtidig verden som overhodet er beboelig. Uansett hva som opptar deg mest – kom og vis din støtte!

Ta med deg venner, kjente og familie og møt opp søndag 21. september kl. 14 på Eidsvolls plass, foran Stortinget.

www.facebook.com/events/705…
act.350.org/event/peoples_c…

La oss ikke la denne muligheten gå fra oss, men benytte den til å levere et kraftfullt budskap!

Organisasjonen Avaaz vil samle digitale underskrifter fra hele verden samt bruke oppmerksomheten fra alle verdens demonstrasjoner denne dagen til å legge press på politikerne i toppmøtet. Les mer om dette og gi din underskrift her:

secure.avaaz.org/en/100_cle…

I tillegg mobiliserer også organisasjonen 350.org:

act.350.org/event/peoples_c…

Ta gjerne kontakt hvis du eller din organisasjon vil være en del av markeringen.

Legg til ekstern kalender…