Vin&Vinyl: Guilty pleasures med Ramona og Siggen

Ramona og Siggen er et underholdningsprogram som sendes på P3 fra 11-13. Ramona, eller Cecilie Ramona Kåss Furuseth, er 30 og fra Jessheim. Hun gikk på Blindern med varierende hell, og gleder seg til å komme tilbake med guilty pleasures i taska. Siggen, aka Sigrid Velle Dypbukt, er 27 år og fra Kristiansund. Det er med skrekkblandet fryd at hun setter sine bein nær Blindern igjen, etter å ha studert der i hele to uker for mange år siden.

“Vi elsker guilty pleasures, og syns det er gøy å vise fram de låtene vi egentlig bare hører på i “privat session” i Spotify. Det kommer til å bli vondt, flaut, men mest av alt gøy. Dette er verdenspremiere på Ramona og Siggen som DJs, så ikke forvent deg smoothe overganger, fete remixer, kule capser og trendy vibber, men det blir garantert HYGG-hyggelig!"

STED: Biblioteket på Chateau Neuf
TID: 21:00
ID: 20 (18 for studenter)
CC: Gratis

Vin&Vinyl er en kveld dedikert til kjærligheten til musikk, og til historiene og folka bak. Annenhver onsdag inviterer vi gjester til å snurre plater og snakke om musikk. Alltid gratis, alltid god stemning, av og til kake.

Legg til ekstern kalender…