nyMusikk Kids: IPAD-WORKSHOP & BARNEKONSERT

[Bilde]
På nyMusikk Kids kan barn mellom 6 og 12 år eksperimentere med akustiske instrumenter og elektronikk i en iPad-basert musikkworkshop. Workshopen ender med en konsert av og med barna. I den femte utgaven av nyMusikk Kids kommer Syed Zubair Ali, utøver av tradisjonell nord-indisk musikk, og workshopleder Guttorm Andreasen.

Forhåndspåmelding til [email protected] (bindende). Husk å oppgi barnets alder. Påmeldingsfrist: fredag 10. oktober kl 12:00.

Syed Zubair Ali er født og oppvokst i Norge med røtter fra India og Pakistan og er vokalist innenfor den nord-indiske musikktradisjonen. Han har siden 14 års-alderen vært i lære hos musikeren Guru Shri Lal Sahajpal. Ali er en aktiv utøver og har blant annet opptrådd sammen med jazzbandet Suzy&2.

Workshopleder Guttorm Andreasen er musiker, journalist, DJ, foredragsholder, konferansier og arrangør. Han har lang erfaring med barn og musikkformidling, både som barneskolelærer, programleder for Lørdagstimen i NRK og flere turnéer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken.

Facebook-event

Legg til ekstern kalender…