Intimkonsert med Sofia Jannok og samisk designshow

[Bilde]

[Bilde]
Oslo Sámiid Searvi har den ære å arrangere intimkonsert med den samiske artisten Sofia Jannok på Klubbscenen på Riksscenen lørdag 4. oktober kl 22!
Konserten er del av kulturprogrammet Searat! arrangert av Oslo Sámiid Searvi i forbindelse med NSR sitt 43. landsmøte 3.-5. oktober.
Les mer om Searat! (eller på Facebook).

Sofia Jannok er en samisk sanger og musiker fra Sverige. Hun har beskrevet seg selv som en artist som også er samisk. Tekstene er i hovedsak nordsamiske og omhandler gjerne tema knyttet til urfolksrettigheter. Sofia Jannok ble i 2014 tildelt Áillohaš-prisen. Hun har vunnet Samisk grand prix to ganger og har vært heltidsmusiker siden 2005. Hun har tre utgivelser: White/Čeaskat (2007), Áššogáttis (By the Embers) (2009) og Áphi (Wide as Oceans) (2013).

Konserten vil finne sted på Riksscenens Klubbscene. Myldreområdet ved baren i kjellere vil også være åpen. Kaféen på Samisk Hus er åpen hele dagen og har barsalg til kl 02 på lørdag.

Samisk mote- og gáktešovv
I forkant av konserten vil OSS i samarbeid med de samiske klesdesignerne Graveniid og Wilks vise både tradisjonelle og moderne samiske klær i et mote- og kofteshow. Showet er i foajeen på Popsenteret kl 20.30.

Billett: kr 290
(Gratis inngang på moteshow)

OBS! Begrenset antall billetter, vær tidlig ute!
Billetter vil legges ut på samer.no og kan også kjøpes på lørdagskaféen på Samisk Hus som er åpen kl 13-17 lørdag 27. september og kl 09-02 lørdag 4. oktober.

Konserten er støttet av Sametinget.

sofiajannok.com
www.facebook.com/pages/Sofi…
www.livenation.se
www.samer.no

Legg til ekstern kalender…