GOYO presents: Mo Kolours (live), Lucky Novak (live), Gab, Arms Akimbo, dj Sin

[Bilde]

Vi åpner kvelden i bakgården med jazzkonsert og album lansering for Lucky Novak (GOYO Records). Deretter følger vi opp med eklektiske dj´krumspring og stjerneskuddet Mo Kolours fra UK spiller nattkonsert for oss, med sin sedvanlige blanding av beats / dub og neosoul.

Ute:
22.00- Lucky Novak (live i bakgård)

Oppe:
23.00 – Gab b2b Arms Akimbo feat(Tim Lowerson on sax)
01.00 – Mo Kolours (live)

Caffen:
23.00 – Dj Sin

MO KOLOURS

Mo Kolours er en halvt mauritansk og halvt engelsk produsent, sanger og perkusjonist. Hans selvtitulerte debut album viser en usedvanlig oppfinnsomhet og lekenhet – ikke like overraskende for en som er oppvokst på musikken til Jimi Hendrix, Lee Perry og A Tribe Called Quest, mens han har forblitt evig nysgjerrig på sine musikalske røtter i det indiske hav

Debut albumet ‘Mo Kolours’ fulgte en triologi av EP’er for One–Handed Music som mikset soul, dub, hip-hop, ulike stilarter
elektronisk musikk, og Sega musikken til de innfødte på Mauritius. Da Gilles Peterson oppdaget Mo’s unike stemme inviterte han Mo til Maida Vale Studios for å spille inn en live-session for BBC allerede før hans første EP hadde blitt sluppet i butikkhyllene. Blant selverklærte fans har Mo kjente profiler innen musikkverdenen som Hot Chips Joe Goddard og Friendly Fires Jack Savidge

Bio: onehandedmusic.com/2010/03/…
Soundcloud: soundcloud.com/alexchase

GOYO Records feirer sin første utgivelse

HVEM ER GOYO RECORDS?

GOYO Records er et nytt plateselskapet knyttet til kunstkollektivet Go On Your Own (GOYO) som drives av Tim Lowerson og Kenan Dzanic, en samling av musikere fra Oslo med bakgrunn i jazz og electronica.

Målet med GOYO Records er å gi omverdenen muligheten til å oppleve de varierte og spennnende kunstnere knyttet til GOYO.

LUCKY NOVAK

GOYO er stolt å kunne presentere jazzkvartetten Lucky Novak som gir ut sin første plate “The Lucky Novak Syndrome” på GOYO Records. Lucky Novak spiller garasjejazz med sjel og innlevelse. Deres musikk har blitt beskrevet som en blanding av jazzlegenden Sun Ra og punkbandet The Libertines! Lucky Novak ble dannet i 2012 av saksofonisten Tim Lowerson og bassisten Ture E. Ringereide. De to har hatt et musikalsk samarbeid i flere år og har gitt ut to plater fra før med bandet Sounds of the Unexpected. Deres forrige plate – Villspor (2012) – ble kalt «ein sikker vinnar» av respekterte jazzkritiker Roald Helgheim i Dagsavisen.

Med dem i kvartetten har de pianist Sten Hermundstad og trommerslager Harald Botha. Hermundstad har en allsidig bakgrunn i jazz, klassisk, improvisasjon og
samtidsmusikk og har nylig sluppet EP’en Catapillar på den østerrikske plateselskapet Audiokult. De kaller ham «a musical genius … the next up and coming artist in the neoclassical scene».Botha har også en allsidig musikalske bakgrunn og er både en ettertraktet studiomusiker og medlem av Oslo symfoniorkester.

RELEASEKONSERT

Vi feirer GOYO Records første utgivelse med en stor konsert på Seeds nattklubb nede i Oslo sentrum, 31. oktober. Lucky Novak spiller og har med seg flere musikere denne kvelden. De har invitert to latinamerikanske perkusjonister – Patricio Quintana på cajon og Freddy Molina på congas og i tillegg har de med seg en 10-manns blåse- og perkusjonsensemble “The Lucky Novak Brass Division”. Dette ensemblet ble opprinnelig dannet bare for å spille en låt på plata deres, men på denne kvelden gjenforenes de for å gjøre en sjelden opptreden i anledning plateslipp.

Legg til ekstern kalender…