MA nr. 3 - Jonas Cambien

Det å skape noe ut i fra ingenting er et kjennetegn ved en improviserende musiker. En dyktig improvisatør er en som kan fristille seg og nullstille seg og spille på øyeblikket snarere enn en ferdiglagd idé eller forestilling om hvordan noe skal være. Denne konsertserien legger rammene for at dette skal være mulig, og det gir også publikum en sjansje til å ta inn over seg sanseinntrykkene under konserten fra et nullsted. Musikken trenger ikke være- eller dømmes som god eller dårlig. Man skal kun være der og iakkta det som skjer og evt. sitt eget sinns respons på det som skjer.


I denne konserten får vi høre pianisten Jonas Cambien. Jonas er født i Belgia, har studert i Brüssel og Oslo, og bor nå i Oslo. Han kommer til å spille 2 sett á 25 minutter, og det vil være uformell stemning og enkel servering etter hvert sett.


Rinzai Zen-senter har sine lokaler i Grøndlandsleiret 31. Bruk ringeklokka (OBS: Ringeklokka lager mye lyd, og vi slipper ingen inn etter at konserten er begynt. Så vær presis, og om du ikke er det, vis hensyn!)


[Bilde]



Dette er den tredje av totalt 4 konserter som har funnt/vil finne sted i disse lokalene ut over høsten. Høstens siste konsert:

21. november: Henrik Munkeby Nørstebø – trombone

Legg til ekstern kalender…