Frædag: Steffi (Dolly/Ostgut Ton), Soft As Snow Live (Houndstooth), g-Ha & Olanskii, FredFades & Dirty Hans, Anders Paulsberg Ricky Late & Olefunken

Endelig har vi booket nederlendske Steffi tilbake til Jaeger. Sist gang hun var her spilte hun i Bakgården på Jaeger, som var et utrolig og bemerkelsesverdig DJ-sett.

Det har skjedd mye siden den gangen. Nå driver hun to labels; Dolly og Klakson, samt at egenprodusert musikk gis ut på Ostgut Ton. Steffi er også med i det mystiske kollektivet ”Third Side” sammen med Analouge Cops.
I over 6 år har hun vært resident-DJ på Panorama Bar, og holdt seg på RAs Top 100 DJs gjennom flere år.

- – -
Soft As Snow er en ny duo fra Norge, som består av Oda Egjar Starheim og Øystein Monsen. De møttes i Oslo, men har gjort London til sin hjemmebase etter en tid med kunststudier i byen. Musikken er en spennende kombinasjon av pop, techno og eksperimentell elektronika.

Rob Booth, mannen bak labelet til London-klubben Fabric, Houndstooth, plukket rask opp Soft as Snow og ga tidligere i år ut debut-EPen deres “Glass Body”. Senere i høst kommer “Glass Body Remixed” med bidrag fra bl.a. Brian DeGraw (Gang Gang Dance) og Gabe Gurnsey (Factory Floor).

Glass body: soundcloud.com/houndstoothl…

Halo Heart: vimeo.com/98809344

soundcloud.com/softassnow
- – -
Kveldens hosts er den norske DJ-duoen g-Ha & Olanskii. De er kjent som residents på Sunkissed, Footfood, og Jaeger, men har også spilt på storeklubber som Fabric, Panorama Bar, Robert Johnson m.fl. Videre har de gitt ut flere mix-CDs, som har satt norsk house og disco på kartet verden over, og ikke minst vært to av de viktigste personlighetene i å skape et klubb-Oslo som aldri har vært bedre!

Dirtyhans & Fredfades flytter inn i stua på fredager og lager fest oppe i stua, Soulfunk,Boogie,Rare Grooves og Disko. Kveldens gjest er Anders Paulsberg.

Ricky Late & Ollis varmer opp på fredagspilsen!

Med støtte fra Norsk Kulturråd.

Legg til ekstern kalender…