Karstein Solli - HANDLE WITH CARE

[Bilde]
En helaftens soloforestilling av og med Karstein Solli – Urpremiere 19. november 2014 i Bærum Kulturhus.

Vi er alle avhengige av å berøre og av å bli berørt. Gjennom hele livet er berøring en forutsetning for at vi skal finne vår plass i fellesskapet. HANDLE WITH CARE undersøker den doble betydningen av berøring, som fysisk fenomen, samt i overført betydning. Hva er kunsten å berøre sitt publikum?

Forestillingen tematiserer berøring sett i lys av ulike kulturers skikker, sosial bakgrunn, kjønn, seksualitet og alder. Berøring har ofte et positivt fortegn, men kan spenne fra det gode til det onde, fra lyst til smerte. HANDLE WITH CARE vil være både humoristisk og med et eksistensielt alvor, noe som er et kjennetegn for Karstein Sollis forestillinger. Med utgangspunkt i levd liv tar han oss med på en sanselig, gjenkjennelig og nær opplevelse, i tett samarbeid med videokunstneren Sabina Jacobsson.

“Berører nærværet
Til hud
Åpner porer
Ukjent geografi
Et eget møte med
En skikkelse
jeg tiltrekkes og
Frastøtes
Et lykkelig paradoks her og nå”

Karstein Solli

HANDLE WITH CARE er co-produsert av Bærum Kulturhus – Regionalt kompetansesenter for dans.

Seminar om berøring – 21.november 2014

Bærum Kulturhus, Foajescenen. 15:00 – 18:00 / GRATIS

I forbindelse med forestillingen HANDLE WITH CARE arrangeres et gratis, tverrfaglig seminar om berøring i Bærum Kulturhus. Seminaret er åpent for alle som er interessert i temaet. Inlegg ved Karstein Solli (utøvende kunstner og førstelektor i skuespill, drama og teaterkommunikasjon), Audun Myskja (overlege, nevrologisk musikkpedagog), Gunn Engelsrud (professor ved Idrettshøyskolen) og Ann-Hege Lorvik Waterhouse (førstelektor ved Høgskolen i Oslo og Akershus). Åpen diskusjon.

Mer informasjon om seminaret:

www.baerumkulturhus.no/tver…

Legg til ekstern kalender…