Torgeir Waldemar

[Bilde]

Endelig har vi klart å få has på Torgeir Waldemar for en minikonsert i sjappa!

Hans album har gått sin seiersgang her hos oss og vi kan knapt huske sist det var tilsvarende pågang etter en norsk debutant.

Torgeir Waldemar er mannen som fikk Kristopher Schau til å gråte, og som filleristet Egon Holstad, og nå, nesten 2 år etter, er han endelig klar for et gjennombrudd som soloartist på Vestkyst Records (Sweden, Hiawata m.fl.).

Å introdusere artisten Torgeir Waldemar er ikke gjort i en håndvending. Torgeir Waldemar er en kompleks karakter med et sjeldent gjennomgripende musikalsk uttrykk og er den typen artist som berører sterkt og treffer tungt. Debutalbumet trekker tankene i retning Townes Van Zandt, Gene Clark og Crosby, Stills, Nash & Young og har allerede rukket å bli en real kritikerfavoritt.

Plata er spilt inn live i Maridalen Kirke i Oslo. Medvirkende på plata utenom Torgeir Waldemar (gitar, bass, orgel): Anders Møller (perkusjon), Ida Jenshus (orgel, munnspill, kor), Trond Mjøen (gitar), Øyvind Blomstrøm (pedal Steel), Johan Daniel Henriksen (kor) og Janne Hea Svebakken (kor).

Vel møtt!

Legg til ekstern kalender…