Nils Noa & Oskar E // Sweat Shop: Danby Choi & Eirik Zeiner

[Bilde]

Vår Villa resident DJ og booker Nils Noa har lang fartstid i musikkbransjen, massiv respekt som platesnurrer, og jaggu meg har han klart kunsten av å crosse over inn i de norske hitlistene med låtproduksjonene sine. Han er en av de aller yngste som har laget en Essential Mix for Pete Tong på Radio 1, og det er prestige kan man trygt si. Han er selve hjørnesteinen som holder The Villa i toppsjiktet blant Oslo’s beste klubber, og vi gleder oss til å se han rocke brakka vår nok en gang.

soundcloud.com/nils-noa

Med seg til å varme opp denne kvelden har han Oskar E – som er fast inventar borte på Gudruns, og denne fredagen har vi snappet han opp for å spille main room på Villa.

soundcloud.com/oskar-e

Inne på Sweat Shop spiller bakmennene av Subjekt magasin, Danby Choi og Eirik Zeiner digge beats. De er relativt nye DJ-ansikter i Oslos klubbmiljø, men de få årene de har vært myndige (!) til å spille i utelivet, har de bevist at de har kommet for å bli. Det viste de i hvert fall sist gang med et dypt, mørkt og deilig sett i vår innerste hule på The Villa.

Vi glææær oss!

Legg til ekstern kalender…