Yousef (Circus)-Uk, Nils Noa-Live & Charlotte Thorstvedt // Sweat Shop: KHOMEINI-Meisfjord & PRTLVX-Dajani

[Bilde]

Yousef er som en legende å regne i sin hjemby Liverpool. Han begynte sin karriere ved å vinne en dj-konkurranse i regi av Dj Mag på slutten av 90-tallet. Siden den gang har han spilt på alt av klubber og festivaler som finnes på kloden. Han er og signet på Carl Cox sitt mektige Safe House Management. Han driver plateselskapet og event selskapet Circus som arrangerer de beste kveldene i Liverpool for ny housemusikk og ikke minst gir ut musikk fra folk som Green Velvet, Martinez Brothers og ikke minst kongen selv, Carl Cox. Yousef er en brilliant Dj som kan faget sitt til fingerspissene.

Nils Noa skal gjøre et livesett med nyttt materiale, samt Charlotte Thorstvedt setter varmer opp sjappa slik bare hun kan.

Inne i Sweat Shop spiller Ådne Meisfjord og David Dajani. De er begge kjære venner av huset og har hele livet levd og åndet for musikk i ulike former og fasonger. Blir alltid en god og spesiell stemmning når de får full musikalsk frihet hele kvelden. Forvent slem og hedonistisk techno – som vanlig..

www.thevilla.no ID:23 CC:100 Liste: [email protected]

Legg til ekstern kalender…