Olanskii & Daniel Vaz // Sweatshop: Danby Choi & Eirik Zeiner

[Bilde]

Olanskii, mannen som kan trygt kan regnes for å være en av hovedstadens desidert mest dedikerte i klubbscenen, tar seg en sjelden pause ifra Jaeger og kommer ned til oss med baggen full av fersk vinyl. Få kan måle seg opp mot Olanskiis innsats i det norske klubbmiljøet. Som en av Oslo sine beste ambassadører for klubbmusikk har han en finger med i det meste som rører seg i hovedstaden. Ved siden av å være en av eierne på Jaeger er han og hjernen bak byens beste klubbkveld, Sunkissed. I tillegg har han selvfølgelig STELLAR musikksmak, og vi er spente på å høre hva han drar frem til oss denne lørdagen.

For å legge alt til rette for Mr Olanskii har vi huka inn Daniel Vaz, som ikke akkurat er fremmed for THE VILLA. Han har spilt masse for oss, smaken hans er praktfull, han har sin egen gjenkjennelige Vaz stil som vi digger, ’nuff said.

Inne på Sweaten er det nok en gang Danby Choi og Eirik Zeiner-Henriksen som får boltre seg i vår nyoppussede DJ boks. Disse gutta er fremadstormende, talentfulle, og har sjukt mange baller i lufta. De begynner nesten å bli fast inventar på The Villa, så forvent å se mer av denne duoen fremover.

www.thevilla.no ID:23 CC:100 Liste: [email protected]

Legg til ekstern kalender…