Fritz Windish (Soukie & Windish, URSL, Liebe * Detail), Kamil Benon (Sehr Schøn)

[Bilde]

Fritz Windish (Soukie & Windish, URSL, Liebe * Detail), Kamil Benon (Sehr Schøn)

Soukie & Windish

Nayan Soukie og Fritz Windish er en duo basert i Berlin og Hamburg. De er dypt forankret i Nord-Tyskland med sterke bånd til noen av de beste arenaer som Fusion Festival og Bachstelzen. Produksjoner på URSL og 200 Records eller mer funksjonell musikk med en Pop holdning på labels som Time has changed og Liebe Detail. En ting som er sikkert med disse gutta er at du vil alltid få en underskrift av et deep mode med lange, psykedeliske breaks som tar deg inn i et annet univers.

Soukie & Windish er en veldig stabil duo for modne og skitne dansegulv, men de liker også å spille på ferskere dansegulv i de første nattetimer. Tiden er flyr og energien av de to infiserer alltid mengden! Følg de og hør hva de kommer med av nye produskjoner. de kommer garrantert til å være en stor pådriver for den elektroniske musikken i fremtiden

Denne kvelden kommer Fritz Windish Solo og fremfører Dj set av minst like høy kvalitet og energi som duoen sammen gjør.

soundcloud.com/soukie-windish

Kamil Benon

Ingen fremmed mann i Oslo scenen og blant mange tyskere har han klatret og kontinuerlig strekt seg etter nye nivåer og topper. Hans røtter av musikk går tilbake til melodiøs minimal musikk med mange lydelementer som minner en følelse av det mystiske man kan se for seg under norges mystiske fjorder og trolske skoger. Lyden i dag er noe mer rettet mot undergrunnsscenen i Berlin , og minner deg om URSL`s endeløse reiser og det mystiske fra han tidligere dager I den elektroniske musikken.

soundcloud.com/kabenrod

Vi gleder oss til et nytt år med mye god stemning i vente.

Vell møtt.

Fredag 19/12
Møllergata 23
ID : 23
23:00-03:00

Legg til ekstern kalender…