BAROLO - Barrikmo-Roligheten-Mobeck-Murakami

[Bilde]

Morten Barrikmo klarinett
André Roligheten sax
Heida Mobeck tuba
Yumi Murakami fløyte

Godt Nytt konsertår! Velkommen til intimkonsert med både komponert materiale, grafiske partiturer og improvisasjon. I ulike konstellasjoner tolker de fire musikerne musikk av Chr. Wallumrød, Scelsi, Cardew m.m.

Ensemblet har satt sammen et helstøpt program der musikerne spiller sammen i ulike konstellasjoner; trio, duo, solo, og kvartett. BAROLO vil presentere et nytt bestillingsverk av pianist og komponist Christian Wallumrød. Gjennom sitt eget ensemble, Christian Wallumrød Ensemble, og en rekke andre band som Close Erase og Dans Les Arbres, har han markert seg som en av de viktigste stemmene i norsk jazz-, samtid- og improvisasjonsmusikk. I tillegg til kvartetten av Christian Wallumrød, består programmet av improvisasjon, grafiske partiturer og notert musikk av blant andre Cardew og Scelsi. Utforsking av klang og form innen notert og improvisert musikk er det sentrale ordet i produksjonen. Musikerne har tro på at deres ulike tilnærmingsmåter til samtidsmusikken vil tilføre begge sjangrene noe nytt. Med bakgrunn fra jazzimprovisasjon og den klassiske samtidsmusikken ønsker musikerne åpne ørene for nye lyttere, og være med på å ytterligere utviske grensene mellom stilartene.

Dørene åpner kl 19.40 – med kaffesnacks på bordet.
Billetter i døra: kr. 70 / 50 (mod. student/honnør)
husk småpenger i kontant form.

Konsert nr. 229 i serien bidrobon.no arrangert av drivhuset.org med støtte fra Norsk Kulturråd, Musikkutstyrsordningen og Bydel Sagene.

Legg til ekstern kalender…