Frædag: Young Marco & Øyvind Morken // FredFades & DirtyHans, Ricky Late & Ollis, Celius

[Bilde]

Young Marco har virkelig blåst opp og blitt en av 2014 sine gjennombruddsartister, og ikke uten grunn. Musikken til Marco er noe utennom det vanlige innen dagens klubbmusikk. Sjekk ut albumet hans Biology.

Ved siden av å produsere musikk, har han jobbet fast for Rush Hour selskapet som grafisk designer og A&R, i tillegg til designarbeid for f.eks Carl Craig og Dekmantel.

Young Marco er en killer DJ, og i likhet med Øyvind Morken som han deler kvelden med, så låser han seg ikke inn i en sjanger, men plukker frem musikk som har en viss følelse eller nerve og som treffer deg hardt på gulvet uansett sjanger. DJs av den gamle skolen med andre ord.

Etter flere utgiverlser på Full Pupp selskapet, har Morken bestemt seg for å ta oksen ved hornene og lanserer sin egene lille etikett, Moonlighting. Der slipper han snart en syvtommer med leftfield klubbmusikk beskrevet som: “The music on this 7” record is inspired by John Carpenter soundtracks and David Attenborough narrated wildlife documentaries."

Diskon:
Young Marco (Esp Institute/Rush Hour)
Øyvind Morken (Full Pupp/Moonlighting)

Stua:
Fred Fades & Dirty Hans
Ricky Late & Ollis
Petter Celius

Legg til ekstern kalender…