Sandermosen 2015: Human Hands (UK), Frode Johannessen, Hiawata!, Rudi Simmons, Truls and the trees, Wölfbike, Youth Pictures of Florence Henderson

Det som i 2012 virket som en bittelitt sprø idé, en endagsemofestival på en nedlagt togstasjon i skogen, har nå blitt forsommerens koseligste tradisjon for både oss og Stasjonsmesteren, og fantastisk nok også for en stadig voksende gruppe andre trofaste og kvalitetskosbevisste togpassasjerer. Det er derfor med stor glede vi med dette inviterer til den fjerde festivalen i rekken, lørdag 13. juni.

Som vanlig fyrer Stasjonsmesteren opp både en tønnegrill og et godt gammeldags bål, og publikum oppfordres til å nyte medbrakt grillmat og grilldrikke. Det finnes også en kiosk på festivalområdet, Hei til toget-kiosken heter den.

Human Hands (UK)
“Beste emo-skive i 2014 kommer fra UK: Human Hands”
- Kjetil Holstad, ekspert

Frode Johannessen
“Stavangermannens forrige album Ein Liden Tegning er blant mine norske favorittplater de siste årene. God, gammel nittitalls-emo på dialekt er sjelden vare, og spesielt når låtene er av ypperste kvalitet. Nå er han tilbake igjen, med første singel fra det kommende Døsig Drømming. Blant Norges mest undervurderte låtskrivere.”
- Jørgen Hegstad, NRK P3

Hiawata!
“Håpløst uoriginalt, men en flott sjangerkommentar for de som er interessert.”
- Torgrim Øyre, Dagbladet

Rudi Simmons
“Han spilte bass i bandet mitt, Gisli”
- Fritt etter Gisli, Gisli

Truls and the trees
“Truls! And The Trees!”
- Alle

Wölfbike
“Dette er en Follo-basert duo som spiller powerpop med en fot i «melodiøs twinklecore»-leiren og den andre i «headbange»-partiet på slutten av Pantera – Domination-leiren. Forfriskende og lekent.”
- Tina Johansen, Ny Norsk Musikk

Youth Pictures of Florence Henderson
“Flott musikk, men hvorfor spiller dere så høyt?”
- Stasjonsmesteren, Sandermosen stasjon

Festivalbillett: 250,- (inkl. buss)
Festivaltransport: Buss t/r Jernbanetorget

Leddbuss for tog går fra trikkeholdeplassen midt på Jernbanetorget (vestgående stopp nærmeste Karl Johans gate) kl 13.00.

Ned til byen igjen går bussen kl 21.

Legg til ekstern kalender…