Vinny Villbass & Ullish // SS: Bonjour Tristesse & Nadda Noor

[Bilde]

Vinny Villbass bør være et kjent navn for de fleste som har tråla Oslos uteliv de siste ti årene. Som en del av Sunkissed-crewet har han vært med på å lage Oslos beste fester i lang tid, men han har også en finger med i spillet i en hel haug med andre prosjekter. I senere tid har han fartet verden rundt med det tyske geniet Pantha Du Prince og hans Bell Laboratory. Ryktet går også at Vinny snart forlater norge til fordel for The Big Apple, så dette kan bli vår siste sjanse for å se og høre hans kunster bak Villa miksepulten på en god stund.

Med seg i hovedrommet for å varme opp denne lørdagen har han Ullish, som ofte er til å se bak spakene på Gudruns, og nå oftere og oftere også hos oss på Villa.

Inne på Sweat Shop har vi gleden av å introdusere dere for to stykk fremadstormende og meget spennende DJs som gjør sin Villa debut denne lørdagen: Bonjour Tristesse og Nadda Noor. Nadda har en forkjærlighet for beinhard techno, og da dettes komplimenteres av Bonjour Tristesse sine mørke, melodiske house toner blir det søt musikk.

Bonjour Tristesse sot forøvrig for vår siste Villa Podcast 003. Få dere en smakebit av hva dere kan vente dere her soundcloud.com/the-villa-da…

www.thevilla.no ID:23 CC:100 Liste: [email protected]

Legg til ekstern kalender…